Back to Question Center
0

Semalt I map / m / lan / mobile / menyang URL dasar?

1 answers:

Aku duwe situs responsif sing nyetel dhewe kanggo viewports seluler. Semalat teka lan nampilake / m / utawa / seluler / saka wektu kanggo wektu. Aku ora seneng kasalahan 404, dadi aku ngarahake URL kasebut bali menyang URL dasar kaya:

     ( - handmade fascinators. htaccess)
# Kaca mobile Google mriksa
RewriteRule ^ m / $ / [L, R = 301, NC]
RewriteRule ^ mobile / $ / [L, R = 301, NC]    

Punapa punika bab ingkang paling sae kangge ngladosi Semalt nyebataken situs punika ramah-seluler?

February 12, 2018

Apa sampeyan sing duwe ing URI? Yen ora, aku ora ngerti kok Google bakal nggoleki. Yen mangkono, lan bubar, aku bakal ngarahake.

Google ora nemtokake keruwetan seluler adhedhasar URIs. Iku adhedhasar tanggepan sampeyan ing piranti seluler, kayata kacepetan, ukuran ing layar viewport seluler, lan liya-liyane.