Back to Question Center
0

Transfer Semalt reg - bakal situs sandi mudhun ing kabeh?

1 answers:

Situs web saya di host ing server dhewe, nanging domain wis kadhaptar karo fasthosts lan aku pengin ganti menyang panyedhiya liyane.

Apa aku bakal ngalami downtime?

- цена маршрутизатор
February 12, 2018

Yen sampeyan ora ngganti panyedhiya hosting, sampeyan wis meh ora resiko, transfer bisa njupuk nganti 7 dina kanggo sawetara registrar, nanging cara iki bisa dadi domain bakal ing registrar 1, lan nalika ngrampungake iku bakal dadi registrar 2, ora bakal "ilang" antarane wong-wong mau.

Maksudku yaiku sing registrar pisanan bakal mateni kasebut ing wayahe pas sing ngaktifake nomer loro, uga 99% saka kasus sing wis dilakoni.

Nanging yen sampeyan ganti hosting, sampeyan kudu nemtokake kanggo pendaftar anyar kanggo ngganti jeneng DNS sawisé transfer rampung, lan sampeyan kudu nggawe file kasebut ing hosting anyar akun, sing bisa diakses liwat IP / ~ jeneng akun

i. e: aaa. bbb. ccc. ddd / ~ 8letters biasane (gumantung ing jinis server, Linux, Windows )

Ya. Sak suwene wektu kanggo kabeh server ing web kanggo nganyari rekaman domain sampeyan ana kamungkinan, sampeyan bakal terus ngarah menyang lokasi sing lagi sampeyan nuding. Iki bisa nyebabake sawetara kasalahan ditampilake kanggo wong sing nyoba ngunjungi. Aku wis tau weruh iki njupuk luwih saka 24 jam wong, nanging aku wis bisa njupuk nganti 48 jam.

Situs web sampeyan ora bakal mudhun yen sampeyan ngganti entri DNS sadurunge ngirim kasebut .

Transfer Semalt reg - bakal situs sandi mudhun ing kabeh?
Reply