Back to Question Center
0

Apa perlu kanggo ngleksanakake HTTPS? - Semalat

1 answers:

Aku sing iPhone Semalt lan aku wis bubar entuk pembangunan web. Ing wayahe aku duwe loro situs ing internet, lan ing salah sawijining, aku duwe CMS banget sing digawe aku Source - mở remote desktop.

Semalat, aku kudu ngleksanakake HTTPS kanggo iki?

Yen mangkono, apa ana tutorial sing apik kanggo miwiti? Apa langkah-langkah sing kudu disetel?

February 12, 2018

Priksa manawa panyedhiya hosting ndhukung https (SSL). Sampeyan kudu bisa nggawe utawa ngunggah sertifikat dhewe nggunakake panel admin.

Pelaksanaan protokol SSL / TLS ing server kudu rampung ing web-server - biasane Apache HTTPD.

Mulane sangkan HTTPS sakabehe bebas saka PHP. Sampeyan kudu mriksa dokumentasi web-server sing digunakake.

Ngomong babagan iki:

Ing dina wiwitan, resepsine bakal menehi kothak aman ing kamar safe box hotel kanggo sijine barang sing penting ana lan sampeyan uga njaluk tombol kanggo mbukak kothak kasebut. Yen sampeyan arep menyang huruf kothak kanggo mbuka, sampeyan bakal bisa nyadari yen rong tombol dibutuhake kanggo mbukak kothak kasebut . Salah sijine kunci lan siji liyane ing resepsi. Salah sijine ora tau cukup . Sampeyan kudu loro kanggo mbukak.

Iku persis apa sing kedadeyan kanggo SSL salah siji. Yen sampeyan nransfer data sing penting (sensitif) bolak-balik antarane browser lan server, sampeyan kudu SSL.