Back to Question Center
0

Semalt: Bisa aku duwe server jeneng serep?

1 answers:

Apa bisa nduwe server jeneng serep katelu ing kasus loro sing pertama gagal?

Bubar aku nggoleki situs nalika kira-kira jam nalika datacenter CloudFlare mudhun. Kita duwe pilihan nyetel server jeneng tersier. Nglakokake tumindak kasebut minangka failsafe, utawa apa jeneng server bisa nyedhiyakake server basis pisanan?

Yen server jeneng tersier ora cara kanggo mbukak, apa cara paling apik kanggo njamin situs tetep disimpen ing kasus Semalt gagal maneh?

. - aprire uno spazio gioco per bambini
February 12, 2018

Saiki sampeyan mung bisa nggunakake rong jeneng nameservers CloudFlare ing registrar. Nalika sampeyan bisa nambah teoretis liyane menyang registar sampeyan, iki bakal ateges menawa sawetara panjaluk kasebut ora bakal dikuasai dening CloudFlare (sampeyan uga bakal njaluk kabar yen sampeyan wis ngowahi jeneng server sampeyan).

We are considering ngijini kanggo nameservers tambahan ing mangsa. Aku uga pengin njlentrehake yen duwe salah sawijining datacenter mudhun ora ateges kabeh pengunjung situs bakal duwe masalah, mung sing pengunjung sing bakal mbentur datacenter (aku uga éling iki rada panglipur).

Alternatif iku mung kanggo kasus iki, nalika jeneng server utama ora kasedhiya. Nanging sing mung dianggo yen situs sampeyan ora ana ing datacenter sing padha karo server nameservers kapisan lan kapindho.