Back to Question Center
0

Iklan semal ora muncul sawise nganyari kaca

1 answers:

Aku wis ngembangake situs CMS cilik. Aku nyoba Semalt ing localhost lan kabeh kerja apik nanging sawise ngunggah situs menyang iklan server sandi ora nuduhake yen aku refresh kaca. Sawise aku refresh kaca, iklan mung ora katon apa-apa.

Punika minangka dhaptar demo. Iklan digawe apik amarga aku ora refresh kaca iki: http: // english. onetelangana. com / artikel. php? id = 61

Ora ana iklan sing ditampilake ing kene: http: // english. onetelangana. com / artikel Source . php? id = 68

Apa persis wis kedadeyan?

February 12, 2018

Aku ora mikir yen ana apa-apa salah karo situs sampeyan utawa implementasine AdSense. Loro halaman duwe iklan sing muncul kanggo kula.

Kadhangkala Google bisa milih ora nuduhake iklan kanggo salah sijine alasan saperangan:

  • Ora ana pengiklan
  • Google pracaya menawa risiko klik penipuan dhuwur

Cara paling apik kanggo mangerteni apa iklan sampeyan digunakake utawa ora kanggo ngawasi laporan AdSense ing dina sing bakal teka. Yen iklan entuk pengaruh lan klik, banjur kabeh apik.

Masalah gedhe yaiku tag judhulmu cendhak banget, lan sampeyan ora duwe gambaran ing tag katrangan sing bakal digunakake dening mesin pencari kanggo njlèntrèhaké situs sampeyan.

Uga, manawa sampeyan duwe hak legal lengkap kanggo nggunakake isi ing kaca sampeyan. Njupuk crita berita liyane lan slapping ing situs karo kemungkinan sawetara pangaturan kosmetik isih counts minangka Nyalin lan bisa njaluk sampeyan kicked metu saka program adsense.

Uga, sampeyan kudu nggeser teks gulung kaya sing lawas, lan nambah kathah liyane inggris. Adsense ora bisa digunakake karo negara-negara tartamtu.

Lan, nyoba nggawe situs web sampeyan duwe plot apik ing sawetara tembung. Aku enggal-enggal mbukak halaman sampeyan sing duwe masalah adsense nganggo alat sing ditemokake ing:

  http: // tools. seobook. com / general / keyword-density / 

Lan nyatakake yen 5 tembung paling dhuwur ing situs sampeyan yaiku "The", "bjp", "saka", "ing", lan "telangana". Aku banget mangu yen pengiklan bakal pengin nggawe iklan apik babagan samubarang tembung kasebut. Sampeyan bisa entuk iklan babagan panggonan ing acara langka amarga tembung "ing" (ana ing papan).

Apa maneh crazier iku tembung "the" nduweni kapadhetan tembung kunci 5. 75% saka kabeh tembung ing kaca sing banget dhuwur. Sampeyan kudu 1% - 4%. Apa uga dhuwur bisa nyebabake kaca sampeyan label minangka spam dening mesin telusur.