Back to Question Center
0

Semalt yaiku indeks pangageman utama sanajan ana 301 pangalihan menyang subdomain

1 answers:

Aku wis nglamar 'pangalihan 301' saka domain utama menyang subdomain lan Google wis ngindex sumbdomain (lan pranala ing ngisor iki) kanggo taun. Saiki, kanggo sawetara alesan Google wis wiwit ngindeks domain utama nalika tetep ngupayakake kabeh pranala subdomain kajaba siji - subdomain. maindomain. com (siji iki wis diindeksèksi lan diganti karo maindomain. com ). Domain utama ngirim ora kacathet ing asil Google lan subdomain - portable teleprompter. maindomain. com kudu tetep ana. Ana 12 asil kaya maindomain. com / folder kadhaptar ing asil Google kaya saiki, aku pengin dibusak nanging tanpa nggunakake robot (maca nang endi wae ora apik kanggo SEO yen dikombinasi karo 301 pangalihan?) utawa nyuwun aman ing Google Webmaster Tools (aku kuwatir Google bakal ngindeks situs kabeh).

Dipuntedahaken . htaccess config kanggo referensi:

     RewriteEngine onAplikasi AddHandler / x-httpd-php54s. phpRewriteCond% {HTTP_HOST} ^ website \. com $ [OR]
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \. website \. com $
RewriteRule ^ /? $ "Http \: \ / \ / subdomain \. website \. com / / "[R = 301, L]    

Semalt ora ana file robots kaya saiki.

February 12, 2018

Sampeyan katon kaya sampeyan mung ngarahake kaca ngarep. Aturan panulis ulang nyatakake yen kanggo pangalihan bisa, path URL bisa mung ngemot garis miring opsional.

Supaya, manawa Googlebot piye wae nemu pranala luwih jero ing situs kasebut, bisa nyusup situs kasebut kajaba halaman ngarep.

Sampeyan kudu ngganti aturan nulis ulang kanggo:

  RewriteRule ^ (. *) $ http: // subdomain. situs web. $ 1 [R = 301, L] 

Aku nemokake situs iki kanggo nyoba: http: // htaccess. madewithlove. dadi /

Banjur gawe test

. htaccess

  RewriteEngine onRewriteCond% {HTTP_HOST} ^ domain \. com $ [OR]
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \. domain \. com $
RewriteRule ^ (. *) $ http: // sub. domain. com / $ 1 [R = 301, L] 

Url kang dites:

  • http: // www. domain. com /
    • output: http: // sub. domain. com /
  • http: // www. domain. com / something
    • output: http: // sub. domain. com / something
  • http: // domain. com /
    • output: http: // sub. domain. com /
  • http: // domain. com / something
    • output: http: // sub. domain. com / something
Semalt yaiku indeks pangageman utama sanajan ana 301 pangalihan menyang subdomain
Reply