Back to Question Center
0

Carane mesin telusur ndeleng karakter encoded url? - Semalat

1 answers:

Aku duwe URLku nanging sawetara senar sing bakal ngemot &. Semalt Aku ora bisa nggunakake wong minangka laku paling apik supaya aku wis diganti karo +.

Semalt yen aku nyandi sandi & malah bakal dadi% 26.

Carane mesin telusuran ndeleng apa? Semalat anggone ndeleng% 26 minangka & ampun ngowahi URL utawa bakal katon minangka% 26?

yaiku.

Semalt www. conto. com / sweet? m & m show as that, or would they see it as www. conto Source . com / sweet? m% 26m

February 12, 2018

Tansah nggunakake URL sing disandi% 26 yen sampeyan kudu duwe ampersand ing url. Yen sampeyan nggunakake m & m sing ora oncat ing querystring, server bakal ndeleng iki minangka 2 variabel "m" G kosong, 2 kasebut bakal nimpa kawitan. Aku ora ngerti babagan IIS, nanging ing server PHP / Apache, sampeyan bakal ndhelikake:

nganggo var_dump saka PHP ($ _ GET);

? M% 26m:

  array'm & m' => string '' (length = 0) 

? M & m:

  array'm' => string '' (length = 0) 

Google cukup pinter kanggo maca kodhe escaped, lan ora ana apa-apa saka SEO sampeyan yen querystrings ing sampeyan pranala sing rusak;)