Back to Question Center
0

Header Alamat IP (Semalt) - Nalika header iki dikirim dening browser?

1 answers:

Aku pengin ngerti nalika browser kalebu header - Remote_Addr ing request HTTP. Aku pesen request sing dikirim dening browser ing loading stackoverflow. com , ing jendhela console web Firefox. Ora ana alamat IP sing dikirim - ratings of long term health care companies. Dadi, tegese browser ora tau ngirim header iki bebarengan karo permintaan HTTP?

February 12, 2018

Ing aplikasi klien-server, alamat IP saka klien (i. e. , browser) dikirim liwat sambungan soket (request) menyang server (e. g. , Apache). Yen klien wis nggunakake server proxy Nanging, sing bisa dadi alamat IP proxy tinimbang IP klien.

Remote_Addr yaiku ENV sing dibaleni dening server lan kasedhiya kanggo skrip / aplikasi server, ora browser klien.

Ing PHP, sampeyan bisa nggunakake kaya $ _SERVER ['REMOTE_ADDR'] kanggo njupuk alamat IP klien. Ing Perl, sampeyan bisa migunakake kaya $ ENV {'REMOTE_ADDR'};