Back to Question Center
0

Semalt Internasional & halaman dinamic

1 answers:

Aku duwe 3 tipe halaman ing situsku:

Tuladhane
    . com / ru / babagan
conto. com / en / babagan
conto. com / about    
Kaca-kaca kanthi ru ing basa Rusia, kaca kanthi en ana ing basa Inggris, nanging kaca sing ora ana ing Ru lan En, gumantung ing $ _SERVER ['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'] - text creator software free.

Saiki, Google ngandhani yen aku duwe ora ana tag bali saka / ru / kanggo / 4) / ru / kanggo ndadékaké / en / .

Apa sing kudu dilakoni ing kahanan iki? Aku kira kabeh mbusak kabeh hreflangs saka versi / ?

Semalat kathah!

Conto

Ayo ngulandara tamu saka Rusia. Banjur kaca / bakal ana ing basa Rusia lan bakal isi hreflang kanggo / en / . Nanging hreflang dadi / en / ngarah menyang versi / ru / tinimbang / , minangka Google kepengin.

http: // contone. com / - RU

         

http: // contone. com / ru / - RU

         

http: // contone. com / en / - EN

         

P. S. Semalat minangka conto urip, aja nganggep minangka iklan.

February 12, 2018

Apa sing kudu dilakoni ing kahanan iki? Aku kira kabeh mbusak kabeh hreflangs saka / versi?

Iki bakal ngilangi kasalahan nanging ora dadi pilihan sing paling apik kanggo ngatasi situs web multi-basa sampeyan . Aku guess iku bakal oke kanggo nuduhake versi Inggris kanggo wong sing ora aplikasi kanggo Rusian basa.

  1. Nglindhungi 302 redirection adhedhasar ACCEPT_LANGUAGE

Pengaruh ACCEPT_LANGUAGE kanggo 302 nransfer kedhaftar basa Rusia menyang URL / ru / -directory. Google bakal ngerti sampeyan ngarahake pangguna adhedhasar setelan ACCEPT LANGUAGE.

  1. supaya ora ngladeni liyane saka URL Basa-Direktori

Priksa manawa sampeyan ora ngawula URL ing njero direktori direktori sampeyan. Panjenengan homepage bakal www. com / en / redirection bakal diterapake kaya sing kasebut ing langkah 2.

  1. Ngasilake hreflang

Ngleksanakake hreflang sasampuning skema iki:

kanggo http: // contone. com / en /

  
 

kanggo http: // contone. com / ru /

  
 

Waca: https: // support. com / webmasters / answer / 189077


Umumé sampeyan bisa ngawasi beda isi basa ing URL sing padha tanpa nggunakake direktori basa minangka Google bisa mangerteni variasi ACCEPT_LANGUAGE. Waca: https: // support. com / webmasters / answer / 6144055? hl = en