Back to Question Center
0

Bisa tanggalModifikasi disetel ing Schema.org Semalt, yen supaya nalika ngirim kasebut kanggo pisanan?

1 answers:

Aku nyoba kanggo ngerti apa macem-macem tanggal tegese ing Artikel saka Skema. org.

Saka apa sing bisa dingerteni yaiku:

  • dateCreated yaiku nalika penulis wiwitan diwiwiti karo artikel kasebut. Ora ana wong sing durung diwaca. dateCreated bisa sadurungé utawa padha karo datePublished , nanging ora luwih - moebel zuerich lager.
  • datePublished yaiku nalika panulis wis rampung karo artikel lan wis kasedhiya online kanggo maca.
  • dateModified yaiku nalika artikel kasebut diowahi.

Ing ndhuwur iku pendapatku. Apa pendapat umum babagan iki?

Yen artikel durung diowahi bakal ngemot apa-apa / tanpa wates kanggo dateModified ? Alesane aku takon amarga nalika sampeyan mbukak kode liwat alat testing data sing wis kabentuk, dheweke ngandhakake yen dateModified ora dibutuhake nanging dianjurake. Piye carane disaranake kanggo artikel sing durung diowahi saka sumber asline? Apa tanggalModifikasi banjur padha tanggalPublikasi mung supaya pesen kesalahan abang bisa ilang? Utawa ngirim aku ora khawatir lan ngrantam minangka bebaya?

Nalika wis tanggalModified kanggo sapisanan? Sawise tanggalCipta utawa sawise tanggalPublished ?

February 12, 2018
.

Google ora menehi informasi luwih akeh babagan dokumentasi, kayata Artikel Rich Snippet , nanging ing Top Stories karo dokumentasi AMP

Tanggal lan wektu artikel iki wis diowahi pungkasan, ing format ISO 8601 .

Aku guess iku aman kanggo nganggep yen dheweke bakal ditangani kanthi cara sing padha kanggo fitur asil panelusuran sing liyane (e. g. , Artikel Rich Snippet), alat.

.

Apa sampeyan ora dianggep minangka publikasi minangka modifikasi utawa ora sampeyan, nanging aku ngajak sampeyan supaya konsisten karo iki. Ing kasusku, aku ngilangake publikasi minangka modifikasi, supaya nalika diterbitake, aku nyetel tanggal Tanggal lan tanggal update.