Back to Question Center
0

Isi Domain ing URL Semalat [ditutup]

1 answers:

Aku ora ngerti jejere topik iki, mula aku bakal nggawe paling apik kanggo njlèntrèhaké kahanan. Aku nyoba nggoleki jawaban, nanging aku mung butuh wong sijine kanggo istilah awam kanggo aku.

Aku kerja karo klien sing wis nggawe subdomain ing situs perusahaan induk. Ayo nyebataken "yayasan. conto - mysql forms builder. com ". Semalt bakal nggawe subdomain, nanging ora ngidini klien kanggo tuan rumah file apa wae ing server.

Solusi sing diajukake bakal kanggo tuku hosting ing panggon liya, nanging duwe titik situs dhasar. conto. Tuladha. Tujuane kanggo nggawe kue kaya pangguna ing madege. conto. com, awit kuwi sing bakal katon ing bilah alamat.

Kadospundi kula saged ngrampungi? Kabeh respon diapresiasi, thanks!

February 12, 2018
. Conto . com ora relevan karo pangguna ing skenario iki amarga pangguna pancen bakal ing yayasan. conto. com lan ndeleng file sing di-host ing dhasar. conto. com . Server DNS nuding pangguna menyang lokasi sing bener, umpamane. com ora nuduhaké pangguna ing kono. Conto . mung peran yaiku ngontrol akses menyang subdomain ing panyedhiya DNS.

Conto:

  • Domain 1: tuladha. com mapan ing alamat IP 10. 0. 0. 1
  • Domain 2: dhasar. conto. com mapan ing alamat IP 10. 0. 2

Mangga dijlentrehake pitakonan sampeyan ing: "Tujuane kanggo nggawe kuciwane yen pangguna urip yayasan. conto. com , awit kuwi sing bakal muncul ing bilah alamat. ", Awit pangguna pancen ana ing yayasan. conto. com server, aku ora ngerti apa sing sampeyan ngandika ana.