Back to Question Center
0

Spike lalu lintas referral - sing bareng kirim kita?

1 answers:

Blog organisasi saya entuk spike MAJOR ing lalu lintas menyang siji postingan blog wingi. Kita bisa ndeleng ing Google Analytics sing facebook. com lan m. facebook. com padha karo pandhuan ndhuwur. Aku ora bisa ngerteni luwih jero ing Google Analytics kanggo ndeleng sing nuduhake URL posting blog ing Facebook.

Kita ngira yen media massa / agensi penerbitan kudu dikirim menyang peminat Semalt. We are curious to see who may have done this for us.

Given kita ngerti URL postingan blog, apa ana cara kanggo ndeleng yen wis dienggo bareng anyar ing Facebook?

EDIT:

Aku wis entuk iki adoh karo FQL: PILIH user_id FROM kaya WHERE object_id = "ID" sing menehi ID saka wong sing wis seneng postingan blog. Iku menehi kula mung 100 ID Source . Carane aku bisa njaluk ID sing minangka penggemar / bisnis kaca lan ora biasa wong?

February 12, 2018

Sampeyan bisa uga pengin golek querying tabel status, lan nggoleki url ing pesen?

Waca liyane https: // developer. facebook. com / docs / reference / fql / status

Iki pitakonan Stack Overflow nuduhake sampeyan carane nelusuri senar: https: // stackoverflow. com / questions / 4996710 / facebook-fql-like-operator

(Aku durung nyoba ing laku, supaya aku ngerti kepriye. )

Facebook ora menehi wawasan akeh marang webmaster babagan sing nuduhake isi.

Saka artikel iki :

Sayange, apa sing bisa ditangkap beda-beda gumantung ing ngendi pangguna sesambungan karo isi; yen padha ngetrapake saka feed warta. , bakal teka liwat sambungan sing aman, lan Google Analytics (lan browser) mung bakal duwe domain sing didaftar minangka referrer, tegese ora ana informasi pangguna tartamtu.

Mung kunjungan saka kaca 'wektu piyambak lan sawetara kahanan aneh liyane bakal nglacak informasi referrer, tegese jumlah kunjungan ora perwakilan akurat saka lalu lintas sing Page utawa grup ndamel menyang situs sampeyan.

Supaya sampeyan bisa nyedhiyakake log akses lan nggoleki referensi Facebook saka garis waktu, nanging akeh klik bakal dadi saka feed berita lan ora mbiyantu sampeyan.