Back to Question Center
0

Konsekuensi SEO kanggo nggabungake situs negara ing .com. - Semalt

1 answers:

Aku ing proses refactoring sawetara portal sewa aku wis dibangun kanggo perusahaan karo lokasi ing Austria, Jerman, Swiss, lan Walanda.

Setel setelan saiki saben situs negara mlaku ing jeneng domain dhewe:

Aku tresna kanggo nggabungake kabeh wong kaya mangkene:

  • www. companyname. com / de
  • www. companyname. com / ch
  • www. companyname. com / ing

karo TLD negara sing nglakokaké 301 pangalihan menyang pamilike. alamat IP.

Semalat, Aku wis bola-bali diutus supaya ora nindakake iki amarga kemungkinan masalah karo SEO - bisnis sing gumantung banget karo SEO, lan dadi rantai sewa, kudu kuat ing asil lokal.

Dadi pitakonan yaiku:

  • Apa ana hit sing ora bisa diendheg ing Search Engine Semalt nalika ngarahake menyang tengah. com domain?

  • Apa langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo nylametake jeblugan kasebut? Apa sing ditemokake ing pikirane kanthi tegas nemtokake a lang atribut ing html tag.

  • Apa ana cara liya kanggo nunjukake lokasi geografis kanggo sub-direktori?

February 12, 2018
.

Yen bisa nindakake 301 pangalihan saka URL lawas menyang URL anyar. Iki tegese kanggo saben kaca. Iki bakal ngidini mesin telusuran, lan kedhaftar, ngerti kaca wis dipindhah lan supaya padha ngerti lokasi kaca anyar. Yen sampeyan tetep situs struktur lan URL sing padha (ora kalebu root), banjur iki kudu gampang kaya aturan sederhana ing akun. file htaccess. Yen ora, sampeyan kudu nggawe aturan kanggo saben kaca ing situs sampeyan. Ana hit cilik sing dijupuk nalika nggunakake 301 pangalihan-pangalihan nanging luwih becik banjur ora digunakake ing kabeh.

Google nduweni blog post 5 babagan babagan situs multi-regional sing bisa digunakake kanggo sampeyan lan uga siji babagan pirang-pirang basa .

. Subdirectories ora ditangani uga saka perspektif SEO, lan uga ngurangi geo fokus saka situs Kanggo comparison aku uga nuding tumindak tumrap mesin kasebut. Yahoo migunakake pangalihan sub-domain, lan Google migunakake URL sing misahake dhewe (coba www

Yen sampeyan ora ngerti, mesthine kudu bisa mindhahake babagan iki.

.

Aku wis maca sing sawetara robot SE nggawe isi indeks adhedhasar basa sing diwenehi tandha lan http headers

Bener, gumantung kepiye carane sing padha kanggo saben wilayah lan mekanisme apa sing sampeyan gunakake kanggo mbedakake wilayah kasebut, sampeyan bisa nggawe potensial gain jus SEO saka consolidating kabeh versi ing siji domain, minangka sawetara kalkulus kanggo situs karo isi sing meh podho karo situs ing domain liyane.

Konsekuensi SEO kanggo nggabungake situs negara ing .com. - Semalt
Reply