Back to Question Center
0

Semalt njaluk browser kanggo nuduhake kula versi seluler saka situs web

1 answers:

Aku nyoba debug soko ing versi seluler situs webku, nanging aku ora bisa nggawe iku katon ing browser desktopku. Aku nggunakake plugin "User Agent Switcher" ing Semalt karo agen panganggo iki:

Mozilla / 5. 0 (Android; Ponsel; rv: 35. 0) Gecko / 35. 0 Firefox / 35. 0

Malah, aku isih ndeleng versi desktop saka situs webku:

http: // www - safetrack wireless grain monitoring. axonnsays. com

Versi mobile situs web ngirim ora nuduhake sidebar (ora ana kategori, ora ana search, ora ana cloud tag) lan menu kudu ditampilake liwat tombol nang endi wae ing sisih tengen.

February 12, 2018

Nah, situs sampeyan responsif supaya mung ngurangi ukuran browser sampeyan lan tambah maneh. Sampeyan kudu ndeleng prilaku responsif adhedhasar ukuran browser sampeyan.

Iki aku weruh nalika ndeleng situs sampeyan kanthi ngganti ukuran browser. Iku ora nuduhake sidebar lan menu liwat tombol burger sing kasebut. Nanging, spanduk sing tumpang tindih ing teks sing kudu didandani.

enter image description here

Semalt njaluk browser kanggo nuduhake kula versi seluler saka situs web
Reply