Back to Question Center
0

Konfigurasi rekaman MX kanggo Amazon Semalt 53

1 answers:

Aku nggunakake Amazon Route 53 lan duwe fungsi sing bener A rekor sing nuduhke menyang cecek EC2 ing mydomain. Tuladha. au karo stack Django mlaku.

Masalahku, aku nyoba nyetujoni server mail Postfix nanging aku ora bisa nampa email, mula aku dadi masalah karo MX rekaman (wiwit mail lokal kerjo).

Iki aku duwe kanggo rekaman MX lan mung pengin ngonfirmasi yen wis bener, utawa yen omongan kosong:

     (Setelan minangka saben antarmuka AWS)
Jeneng: ngiwa kothong (mydomain. Tuladha - yokohama naastrehv. au)
Nilai: 10 titan. mydomain. Tuladha. au    

Aku wis nggunakake "titan" amarga jeneng host saka server - apa aku kudu nganggo "mail"? Aku tetep ningali iki ing web nanging ora bisa nemokake penjelasan yen iku ana wayahe.

Aku pengin e-mail bisa mlaku kaya sing user @ mydomain. Tuladha. au dikirim menyang server.

Aku ningali pitakonan iki lan iki uga, nanging ora nemokake jawaban.

February 12, 2018

Aku wedi Aku ora bisa mbantu sampeyan kanthi komplikasi ngonfigurasi mail server Postfix, nanging babagan pitakonan sampeyan babagan cathetan DNS:

    MX rekaman sing wis digawe katon apik, sauntara sampeyan wis mriksa sing (a) sampeyan ora duwe MX cathetan kanthi prioritas kurang saka 10, (b) sampeyan wis uga duwe A rekaman rekaman kanggo titan. mydomain. Tuladha. au .

  • MX cathetan ing tingkat ndhuwur domain (i. e. ora kanggo subdomain) pisanan dicenthang kanggo ngirim e-mail kanggo alamat email pungkasan ing @mydomain. Tuladha. au, lan yen ora ana MX cathetan sing saiki kadhangkala server mail bakal mriksa kanggo ndeleng manawa ana server mail sing nyetop rekaman A sing bakal nampa pesen (catet: ora kabeh mailservers bakal nyoba iki).

  • Wiwit MX cathetan kasebut minangka domain lan ora alamat IP, padha tansah ngandelake cathetan A sing ana kanggo domain sing ditemtokake, bakal nggawe mail. mydomain. Tuladha. au A rekaman ing mydomain. Tuladha. au MX rekaman wiwit senadyan manawa ing awale bisa nuding alamat IP sing padha, iki tegese manawa kahanan apa wae ngganti alamat IP kanggo mail server utawa alamat IP kanggo situs web bisa dirubah sacara mandiri tanpa kena pengaruh liyane. Iku uga relatif umum kanggo situs web luwih gedhe kanggo duwe sawetara cathetan kanggo load balancing / resilience Nanging saben webserver ora kudu nyedhiyani sembarang layanan mail lan supaya iki pamisahan bisa dianggep paling apik laku. Yen rekaman sing padha dituduhake kanggo situs web lan server mail (e. g. kanthi nggunakake rekaman MX mung mydomain. Tuladha. au ) banjur asring downtime kanggo siji layanan utawa asil liyane nalika sembarang owah-owahan sing digawe.

  • Yen sampeyan duwe persiapan rekaman MX kanggo mail. mydomain. Tuladha. au , contone banjur iki bakal dicenthang mung kanggo ngenali server mail kanggo nampa pesen sing dikirim menyang youralias @ mail. mydomain. Tuladha. au , sing menehi kemampuan kanggo nduwe mailservers sing beda ing ngendi wae subdomains beda.

Kanggo nguji manawa server email sampeyan wis nggarap kanthi bener aku bakal nyaranake sampeyan nyoba Lookup MX lan follow-on Alat pangirim email ing mxtoolbox. com .

Aku umume nyiyapake jeneng sub-domain, senadyan ora perlu. Jeneng sub-domain ora masalah. Aku nggunakake mail, nanging titan apik banget. Sampeyan pengin nyiyapake sub-jeneng domain nggunakake pitunjuk CNAME menyang mydomain. Tuladha. au utawa minangka rekaman A kaya mydomain. Tuladha. au. Salah siji cara sampeyan milih, ora masalah. Sabanjure sampeyan bakal nyiyapake rekaman MX kanggo nunjuk titan. mydomain. Tuladha. au kaya sampeyan mungkin wis. Nilai numerik ora masalah yen sampeyan mung duwe rekaman MX.

Saiki, sadurunge kita entuk adoh, sampeyan butuh gerbang SMTP. Aku ora yakin babagan instalasi sampeyan, nanging kanggo sing paling akeh kedhaftar Postfix, padha nggunakake Dovecot kang bisa nangani POP lan SMTP. Mesthi wae sing wis diinstal. Ora mungkin Dovecot. Sampeyan bisa uga kudu mriksa.

Aku nyatakake iki amarga yen katon sing cathetan DNS wis disetel tengen, banjur sing bakal dadi bab sabanjure aku bakal mriksa lan ngatur. Sampeyan bisa nyoba iki kanthi mbukak sesi telnet menyang port 25. Sampeyan kudu ndeleng pengumuman MTA. Tes iki nggunakake titan. mydomain. Tuladha. au banjur alamat IP karo wektu sethithik ing antarane. Yen sampeyan ora weruh pengumuman, nyoba resolusi jeneng domain kanthi ping server sampeyan nggunakake titan. mydomain. Tuladha. au. Yen ping bisa dianggo, sampeyan duwe masalah gateway lan pitakonan liyane. ;-)