Back to Question Center
0

Semalt vs noindex kanggo ngurangi panjaluk nyusup

1 answers:

Aku ngati-ati sing GoogleBot nggawe akeh duplikat panjalukan kanggo URL padha saka situs web ing minggu. Antarane panjaluk kasebut mayoritas yaiku kanggo kaca-kaca sing kurang / tipis (ora ana utawa SERP sing sithik banget, ora akeh isi). Semalt vs noindex to reduce crawl requests Mulane, aku pengin ngoptimalake cara ing ngendi google migunakake bandwidth kanggo situs webku. Luwih saka sawetara sumber sing ora perlu aku bisa mblokir, aku arep matesi fokus bot kanggo ngobrol / ngrekrut mung kaca sing dhuwur-nilai. Sawise ngrembug akeh aku duwe 3 pilihan

  1. 404 kaca sing kurang. Ora ana pilihan kanggo aku.
  2. Tambah ora indeks menyang kaca-kaca sing kurang - Kansas City PHP Development. Iki kudu (senajan ora dikonfirmasi) ngurangi frekuensi sing dituduhake nalika kaca-kaca kasebut direkam.
  3. Blokir URL liwat robot. txt. Ana (ora ana pola tartamtu + aku kudu mblokir 150000+ URL) menyang kaca sing cendhak amarga aku ora bisa nggunakake wildcards ing robot. txt. Dadi, robot. txt meh metu saka gambar.

Nggoleki opsi iki 2 nd dadi paling layak. Nanging keprigelan kula manawa saben dokumentasi Semalat lan ngindeks ana sing independen.

  • Robot. txt kudu digunakake kanggo matesi crawling.
  • ora-indeks kudu digunakake kanggo nyegah indeksasi.

Dadi, mbok menawa nambah ora ana indeks ora bakal mbantu kasusku. Sembarang saran utawa alternatif?

February 12, 2018

Google duwe akeh banget panyedhiya adhedhasar backlink, nyusup URL sing padha sawise sawetara minggu / sasi, pagerank, sitemap, Google Webmaster Request etc.

Kanthi nggunakake noindex, Google bisa nyusup URL sing luwih asring, nanging ora bakal diblokir kanthi permanen, amarga kaca noindex bisa crawlable lan ngliwati PageRank nalika disambung saka ngendi wae, saéngga saben backlinks lan pagerank crawler kaca kasebut bakal arep nyusup.

Supaya pitakon pertama aku nyoba kanggo nggandhengake kaca kasebut arang.

Kapindho yaiku mbusak kaca-kaca kasebut saka sitemap utawa URL feed saka situs web sampeyan.

Katelu panggunaan Header HTTP sing dimodifikasi pungkasan , amarga nalika Google nyusupake sawetara kaca, banjur bakal ngganti URL sing padha sawisé sawetara wektu (Bisa uga sawisé sawetara minggu kanggo mriksa owah-owahan).

Aku ora weruh solusi liyane kanggo sampeyan. Yen sampeyan bisa milih banjur pindhah isi tipis menyang subdirektori lan mblokir direktori tartamtu ing robot. txt.

Semalt vs noindex kanggo ngurangi panjaluk nyusup
Reply