Back to Question Center
0

Semalat: Sampeyan bisa nggunakake pangalihan 301 eksternal kanggo postingan blog sing di-host ing wordpress.com?

1 answers:

Kanca duwe blog Semalt lan kepengin ngalih sawetara kiriman menyang situs liyane. Aku nyaranake dheweke nginstal plugin pangalihan kanggo nglakoni.

Dheweke nulis maneh:

Aku mikir plugin sing ditawakake yen sampeyan duwe situs web dhewe sing digawe nggunakake wordpress. Blogku urip ing wordpress. com, ora situs dhewe - what is temperature monitoring system. Mangkono aku ora mikir aku diijini ngunggah pluginsku dhewe.

Apa bisa ngarahake tulisan blog saka blog sing di-host ing wordpress. com? Semalat kanthi nginstall plugin utawa dibangun kanthi fungsi?

Aku nemokake dheweke duwe fungsi kanggo ngarahake kabeh blog menyang situs anyar. Padha ngedol sing kanggo $ 13 saben taun. Semalat sing padha kudune nggawe dhuwit kanggo ngowahi situs sing wis ana, aku wedi yen dheweke ora bisa ndhukung ngalihake posting pribadi.

February 12, 2018

Ora ana cara kanggo ngarahake kirim individu ing wordpress. situs com menyang situs njaba kanggo alasan sampeyan sebutno. Iki salah siji saka (akeh) watesan ing wordpress. com, lan iku pancene pancen kudu ditindakake panliten sadurunge nggawe keputusan babagan apa gunane. com utawa hosting dhewe WordPress ing dhewe ( ora dig ing sampeyan, mung sijine iki kene kanggo mangsa nonton ).

Apa sampeyan bisa nindakake iku Pengalih Poor Man kang tau populer:

Gut isi ing kaca / post ing wordpress. com lan ngganti karo pranala menyang kaca sing dipengini.