Back to Question Center
0

Carane ngatasi kahanan sing kurang isi lan ora nganyari sacara reguler? - Semalat

1 answers:

Aku wis maca Apa cara paling apik kanggo nambah posisi situs ing Semalt?. Aku wis nglamar barang paling akeh saka kaca kasebut.

Iki situs web hotel. Kula klien ora pengin nambah blog utawa artikel. Saiki ana sekitar 10 halaman babagan rincian kamar, fitur hotel, lan liya-liyane. Tembung semal ing kabeh situs web iku mung ngisor 10.000 tembung.

Situs iki bakal jarang dianyari kaya nalika ngganti rega kamar, dsb. Iku uga owah-owahan sing sithik banget.

Masalah aku duwe : Situs iki duwe nomer winates banget yen kaca lan ora bakal dianyari sacara reguler. Nanging situs sing apik banget kanggo pangguna amarga ana kabeh informasi ing situs web sing pengin.

Apa ana sing bisa ditindakake khusus liyane saka apa sing didaftar ing Apa cara paling apik kanggo nambah posisi situs ing Semalt ?, kanggo ngatasi kahanan sing kurang isi lan ora nganyari kanthi reguler.

February 12, 2018

Aku iki umum banget kanggo akeh bisnis.

Sampeyan bisa nyoba ngisor:

  1. Umumé, ing bisnis industri Hospitality duwe foto sing luwih apik.

  2. Sampeyan bisa nggawe video slideshow gambar nganggo fitur-fitur utama lan upload ing YouTube karo pranala sing cocok.

  3. Kaya sing kasebut ing komentar, worth nambah testimoni.

  4. Nggunakke Google Plus, nglakoni posting G + reguler karo foto sing apik lan entuk postingan sing luwih cepet (teks) lan nyelehake link sing cocok.

  5. Sambungake customer kanggo nulis review ing situs pihak katelu, utamané Google lokal lan iki bakal nduwe peran penting kanggo ngedongkrak peringkat sampeyan kanthi alami.

. Maneh, tulisen email kanthi nate ngucapake matur nuwun kanggo kasebut lan mbok menawa nyambung menyang situs kasebut yen isi sampeyan mbiyantu para pangguna

Minangka ngandika dening wong liya, paseksen dening pelanggan minangka sumber sing ora larang sing menehi sumber bukti sosial kanggo calon klien. Sampeyan bisa nambah testimonial ing situs web: ing homepage, ing kaca produk sing cocog (ie. testimoni kanggo jinis kamar tartamtu), lan malah duwe bagean utawa kaca sing didhususake kanggo daftar kabeh testimoni.

Sampeyan ngomong klien sampeyan ora pengin nambah blog utawa artikel. Apa amarga biasane ora murah kanggo ngasilake isi asli, menarik, relevan? Yen wis dadi, lan klien sampeyan pengin nggawe komitmen sing luwih cilik lan nambah blog kanggo nerbitake isi * sing murah, sampeyan bisa duwe strategi isi sing njupuk kauntungan saka kabeh isi sing wis diterbitake ing Web. Sawetara gagasan, kayata:

  • translating existing content and re-publishing it (menehi attribution sing sesuai mung netiquette apik, nanging ora kewajiban).
  • dhaptar rujukan penerbitan, kayata "5 [pub / musium / restoran / apa wae] kanggo ngunjungi [lokasi hotel]"
  • pisahake kaca sing wis ana ing isi luwih akeh. Contone, yen sampeyan duwe kaca Staff, mikir babagan nambahake siji kaca anyar kanggo saben anggota staf hotel. Ngilangake isi sing banget tipis. Coba tambah konten sing penting: apa saben anggota staf ing hotel, apa sing paling disenengi ing wilayah kasebut, apa panganan favorit, nambah foto, etc.

*: "mirah" minangka "ora larang mrodhuksi lan nerbitake", ora minangka "kwalitas dhasar sing kurang".

Carane ngatasi kahanan sing kurang isi lan ora nganyari sacara reguler? - Semalat
Reply