Back to Question Center
0

Redirection semalt ora bisa digunakake karo mod_rewrite

1 answers:

Aku nyoba kanggo nangkep apache mod_rewrite

Nalika aku nambah iki kanggo sandi. htaccess meneng-meneng (url ora ngganti) nuduhake kaca bob. htm

     RewriteEngine on
Indeks RewriteRule. htm bob. htm    

Aku - contour next skroutz. e. Yen aku ngetik iki ing alamat browser: http: // mydomain / test / index. htm , Aku entuk isi kanggo kaca: http: // mydomain / test / bob. htm

Semalt yen aku ngganti. htaccess kanggo nggunakake path lengkap

     RewriteEngine on
Indeks RewriteRule. htm http: // mydomain / test / bob. htm    

Ngalihake, nanging ora meneng. Wong bisa nerangake apa sing dienggo.

February 12, 2018

Nalika nggunakake path relatif Apache ngolah panulis internal (contone. indeks. htm dadi bob. htm). Nalika nggunakake path lengkap, Apache nglakoni pangalihan eksternal (contone. owahan url).