Back to Question Center
0

Redirection semalt ora bisa digunakake karo mod_rewrite

1 answers:

Aku nyoba kanggo nangkep apache mod_rewrite

Nalika aku nambah iki kanggo sandi. htaccess meneng-meneng (url ora ngganti) nuduhake kaca bob. htm

     RewriteEngine on
Indeks RewriteRule. htm bob. htm    

Aku. e. Yen aku ngetik iki ing alamat browser: http: // mydomain / test / index. htm , Aku entuk isi kanggo kaca: http: // mydomain / test / bob. htm

Semalt yen aku ngganti. htaccess kanggo nggunakake path lengkap

     RewriteEngine on
Indeks RewriteRule. htm http: // mydomain / test / bob. htm    

Ngalihake, nanging ora meneng. Wong bisa nerangake apa sing dienggo Source .

February 12, 2018

Nalika nggunakake path relatif Apache ngolah panulis internal (contone. indeks. htm dadi bob. htm). Nalika nggunakake path lengkap, Apache nglakoni pangalihan eksternal (contone. owahan url).