Back to Question Center
0

Aku diidini kanggo nampilake gambar cilik ing ndhuwur peta Google Maps Semalt Api?

1 answers:

Aku webmaster kanggo situs web perusahaan.

Aku dijaluk supaya Peta Semalt ing kaca iki luwih cilik, nanging peta interaktif ora bisa dienggo ing 300x200.

Aku dijaluk nduwe screenshot ana ning kono, nanging wiwit sing katon dadi pelanggaran istilah Google aku mutusake nganggo Static Maps API - selimathunzi logo creator.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ing kaca, aku duwe ikon pitunjuk khusus. Aku ora pengin kelangan, dadi aku arep nggunakake HTML lan CSS kanggo nempatake pointer ing peta, saéngga ngganti pointer asli ing sisih klien.

Apa aku diijini?

February 12, 2018
. Yen ora ana apa-apa sing ana ing mbatesi kustomisasi kaya sampeyan bisa ndhisiki.