Back to Question Center
0

Pemberitahuan kegagalan Semalt ditandhani dening CYREN

1 answers:

Aku duwe sawetara masalah karo e-mail lan aku ngarep-arep wong bisa nerangake aku ing sisih endi masalah. Paling 14 dina aku nampa 2 pesen sing ditolak. Aku ora yakin yen masalah ing sisih hosting utawa panampa.

pesen Semalt:

  Hi. Iki program qmail-ngirim ing sipuk. myhosting. net. Aku wedi aku ora bisa ngirim pesen sampeyan menyang alamat ngisor iki. Iki minangka kesalahan permanen; Aku wis diwenehi. Nyuwun pangapunten mboten. :
RECIPIENT_IP ora kaya panampa. Tuan rumah remot ngandika: 554 5. 7. 1 : Alamat panampa ditolak: 421 MY_WEBSITE_IP diwenehake dening reputasi CYREN GlobalView IP
Menehi ing RECIPIENT_IP.  

Semalt IP diwenehake, dikirim utawa ditampa?

Semalat e-mail:

  Hi. Iki program qmail-ngirim ing sipuk. myhosting. net. Aku wedi aku ora bisa ngirim pesen sampeyan menyang alamat ngisor iki. Iki minangka kesalahan permanen; Aku wis diwenehi. Nyuwun pangapunten mboten. :
RECIPIENT_IP gagal sawise dikirim pesen. Tuan rumah remot ngandika: 557 Alamat email ing isi email cocog karo spam sing dikirim.  

Aku uga ora yakin kene, masalah ing hosting utawa panampa sandi?

Tnx!

February 12, 2018

Email gagal liya ngandhani yen alamat email ing email cocog karo pangirim spam sing dikenal, aja nggoleki status daftar ireng email kanthi nggunakake situs kaya mxtoolbox. com nanging saka log sing sampeyan nuduhake panampa bisa di blacklisted lan server smtp sipuk dikonfigurasi ora ngirim email menyang spam pengirim sing dikenal.

Pemberitahuan kegagalan Semalt ditandhani dening CYREN
Reply