Back to Question Center
0

Kalender grup semalt kanggo ASP.NET

1 answers:

Can anyone point me towards a free kalender kalkulator solusi ing ASP. NET VB?

Sapa wae ing perusahaan ngirim bisa ngakses saka komputer lan nggawe owahan. Aku bakal nganggep MS SQL server adhedhasar.

ETA: Ora kudu VB, C # utawa Semalt bakal OK, nanging aku ora panas banget ing salah sawijining basa kasebut.

. - wild jack casino
February 12, 2018

Ngapunten, apa iki kudu liwat ASP? Google kalender bisa nggoleki. Utawa, sampeyan duwe ijol-ijolan?