Back to Question Center
0

Carane bisa nulis ulang subdomain menyang file tartamtu ing folder tartamtu? - Semalat

1 answers:

Aku wis nggoleki jawabanku lan wis nguji sawetara solusi, nanging ora ana sing kerja nganti saiki.

Aku nyoba njaluk URL kaya iki http: // baseball. olahraga. com kanggo nulis ulang kanggo http: // pro. olahraga. com / baseball-index. php .

Nanging, aku isih kudu netepi domain sing padha ( http: // baseball. olahraga. com ). Alesane aku duwe 5 subdomain baseball , bal-balan , sepak bola , lan liya-liyane.) sing aku arep mlaku basa kode sing padha ( pro. olahraga. com ).

Semalt ana ing server sing padha. Aku bakal seneng njawab pitakonan liyane sing bakal mbantu aku njaluk resolusi.

Aku ngormati arah apa wae sing bisa diwenehi kanggo ngatasi masalah iki Source .

February 12, 2018

aku mikir sampeyan kudu takon host sampeyan babagan Wildcard

https: // codex. wordpress. org / Configuring_Wildcard_Subdomains http: // en. wikipedia. org / wiki / Wildcard_DNS_record

. php lan sijine ing folder root web (biasane jenenge public_html ) sing disambung karo situs web http: // baseball. olahraga. com .

Sing indeks. php berkas kudu ngemot naskah kanggo ngemot isi saka situs web liyane sing sampeyan arep nyambungake.

Kode PHP iki bisa uga becik kanggo sampeyan:

   

Yen ora, sampeyan kudu nyinaoni perpustakaan CURL, utamané yen situs web liyane nglibatake formulir aman sing pengin diisi, etc

Aturan nulis ulang ora bisa ngliwati sub-domain, sanajan ing server sing padha.

Sampeyan bisa nggunakake mod_proxy kanggo nggawe iki kedadeyan. Ngatur baseball. olahraga. com kanggo proxy informasi sing pengin saka subdomain liyane.

Sampeyan looking for something cantik padha karo kula.

Kode iki nyambut gawé (dadi pangalihan panganggo menyang pranala anyar) nanging butuh sawetara polish

  Pilihan + FollowSymlinks -MultiViews

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ ( Tuladha
RewriteRule ^ (. *) $ /% 1-indeks . com / baseball-index. php 

Salam sejahtera

PS: Kridit kanggo Dave Lozier ( Ngalihake subdomain menyang folder tanpa ngganti URL )