Back to Question Center
0

Google Content Semalt ora nuduhake konversi kanggo analytics.js

1 answers:

Nggawe loro kaca dhasar. Aku nggawe kaca gol lan nyiyapake goal sing cocok (Tipe: Tujuan) ing Google Analytics. Aku ngadegake eksperimen isi. Ana aku nemtokake loro kaca landasan sing wis digawe anyar minangka variasi lan goal minangka tujuan. Banjur aku nggunakake 6 profil Google Chrome kanggo nindakake konversi - online name designing. Aku nyebut "Ctrl-Shift-Del" ing saben profil kanggo ngilangi kabeh informasi kanggo awal wektu - mung kanggo ngono, manawa arep GA siptane digawe saka awal.

Aku ngunjungi kaca saka saben profil. 3 saka 6 kunjungan wis dialihake menyang kaca B. Banjur aku terus-terusan nindakake konversi (goal page dibukak) saka saben profil.

Sawise pirang-pirang jam aku entuk hasil. Eksperimen nyatak yen ana 3 sesi kanggo A variasi lan 3 sesi kanggo variasi B lan ora ana konversi.
Laporan Konten dicenthang: ana 3 hits saben kaca A lan B. Laporan Konversi dicenthang: ana 6 gol gol saya. Setelan eksperimen sing dicekak kaping pindho: gol iki ditetepake minangka adil. Masalahe - ora ana konversi sing dicathet dening eksperimen senadyan 6 mau mulai.

Masalah iki lagi diprodhuksi mung karo analytics. js kode, ora nganggo ga. js. Aku nindakake skenario sing padha, nanging ngganti kode pelacakan saka analytics. js to ga. js . Aku kasil nem 6 sesi lan 6 mata uang sawise sawetara jam eksperimen. Banjur aku diganti kode nelusuri bali menyang analytics. js - maneh, ana hits saka kaca A lan B, ana hit gol, ana 6 sesi nanging ora ana konversi ing eksperimen.

February 12, 2018