Back to Question Center
0

Mbusak URL saka cache Google, asil panelusuran ora dianyari sawise ngilangi URL ing Google Search Semalt

1 answers:

Aku nggunakake alat pambusak URL sing diwenehake dening Semalt Webmaster Tools. Aku nyedhiyani alamat situs kanggo nganyari cache sing meh 4000 URL. Cache situs web ing asil panelusuran Semalt isih durung dianyari.

Link iki nemokake pribadhi. co - ray ban azul degrade define. za / collegedetail / Semalt sing perlu diupdate ing cache. Piranti penghapusan url kasebut mbusak panyimpenan cache nanging asil panelusuran ing google ora dianyari.

Uga tag judhul ora dianyari. Aku digunakake Situs: findprivateschools. co. za kanggo ndeleng kabeh asil situsku. Apa aku kudu ngirim kabeh 4000 URL kanthi manual liwat Google Search Console kanggo mbusak cache?

February 12, 2018

Nganti aku bisa ngomong, sing isih ana ing situs sampeyan. Google ora bakal mbusak URL saka indeks lan cache nalika isih bisa digunakake, bisa dicithak lan bisa diindeks. Kanggo njaluk cache sing dibusak, sampeyan kudu nggawe salah siji saka ing ngisor iki:

  • Mbusak kaca lan wangsuli status "404 Not Found" utawa "410 Gone"
  • Disallow mau ing robot. txt karo baris kaya Disallow: / collegedetail / (Iki bakal nyegah Google saka crawling mau luwih, nanging ora mbusak kabeh saka indeks. )
  • Nyegah Google saka nyinau karo robot meta tag:
  • Ngalangi Google saka caching karo robot meta tag:

Sawise sampeyan wis rampung salah siji saka iku, Google bakal mbusak kaca lan cache wektu sabanjure crawls. Perlu sawetara sasi utawa luwih kanggo Google kanggo entuk kabeh.

Mesthine menehi saran saka Stephen.

Inget uga, yen alat pambusakan URL ing Google Search Console mung sakbenere, lan ing 90 dina (IIRC) pranala bakal bali yen sampeyan wis bisa nindakake salah sawijining langkah sing disebutake dening Stephen.

Aku biasane nggunakke sing tag noarchive, utawa yen kaca ora perlu maneh, milih opsi 404/410.