Back to Question Center
0

Piranti web semalat: ganti alamat saka jeneng domain menyang subdomain

1 answers:

Supaya awake dhewe duwe blog kita ing domain utama kita (contone, bakal on www. conto. com ). Saiki kita wis pindhah menyang http: // blog. conto. . Pitakonanku yaiku carane ngganti alamat saka www. conto. com kanggo blog. conto. .

Aku maca iki >>> http: // www. google. com / support / webmasters / bin / answer. py? Jawaban = 83106 lan ngandika nggawe manawa situs utama ora subdomain nanging aku nyoba kanggo mindhah situs menyang subdomain. Bantuan.

February 12, 2018

Konfigurasi Pangalihan HTTP 301 saka URL blog lawas menyang URL sing cocog ing situs anyar. Sanalika Google reindexes situs sampeyan, bakal ndeleng sing wis dipindhah lan nganyari indeks. Ing wektu sing berarti, pangalihan 301 uga ngirim pengunjung menyang situs lawas menyang lokasi anyar.


Contone, kanggo nyiyapake 301 pangalihan saka www. conto. com / blog nganti blog. conto. com nggunakake Apache mod_alias , sampeyan kudu nambah baris ing ngisor iki menyang konfigurasi Apache (utawa ing . htaccess file) kanggo www. conto. com :

  Ngalih 301 / blog http: // blog. conto. Tuladha 

Utawa sampeyan bisa nindakake padha karo mod_rewrite :

  RewriteRule ^ /? Blog (/. *)? $ http: // blog. conto. com $ 1 [NS, L, R = 301] 

Yen URL blog lawas dadi ora ana sing diarani URL ing konten anyar sampeyan ing www. conto. com yen sampeyan ora bisa teka karo jumlah regexps sing cocog kanggo cocog, siji solusi bisa kanggo nangani redirection ing 404 handler kesalahan . Kanggo sawetara conto, waca e. g. artikel iki .

www kanthi teknis minangka sub-domain saka conto. Tuladha. Sampeyan mung bakal ngganti referensi DNS saka www kanggo blog (ing rekor A). Yen sampeyan nyimpen lokasi sing padha lan mung ganti saka www. conto. com kanggo blog. conto. com, alamat IP sing angka A rekaman bakal padha. Nalika sampeyan ngganti www sub-domain liwat ing blog, bakal miwiti ngirim lalu lintas menyang lokasi sing padha amarga digunakake kanggo ngirim lalu lintas asli. Sampeyan mung kudu manawa server web sampeyan wis siap nampa blog sub-domain. conto. Tuladha.

Apa sampeyan wis nganggo hosting utawa server DNS dhewe?

Yen sampeyan pengin tetep www. conto. com domain kanggo situs liyane sampeyan kudu nambah sub-domain anyar ing panel kontrol hosting sing dienggo kanggo blog. conto. com utawa nambah rekor anyar kanggo sub-domain iki ing server DNS sampeyan.

Yen sampeyan pengin lalu lintas menyang www. conto. com kanggo ngarah otomatis menyang blog. conto. com banjur sampeyan bisa nggawe entri CNAME tinimbang ing DNS kanggo blog. ngarah menyang www.

Sampeyan uga kudu ngatur header inang server web kanggo nampa url sub-domain anyar sarta aplikasi web sampeyan yen nggunakake url mutlak .

Piranti web semalat: ganti alamat saka jeneng domain menyang subdomain
Reply