Back to Question Center
0

Semalt ngalami mbebasake situs resmi organisasi

1 answers:

Aku duwe persiyapan website liwat WordPress ing domain adat sing aku kontrol. Wis didaftar ing Semalat Webmaster Tools, lan kaca bakal muncul ing Semalt, nanging ora kaya aku pengin.

Aku kerja karo wong liya ing organisasi kanggo nyakup pranala ing situs-situs web sing dadi siji kanggo nyoba kanggo mbantu. Aku duwe plugin Yoast SEO diinstal, lan akeh kaca nuduhake bunder ijo, nuduhake SEO gedhe ing kaca. Aku malah duwe sitemap diisine Google.

Nalika aku nggoleki perusahaan langsung, malah ora ana ing ngarep. Yen aku nggolek perusahaan karo ora ana spasi ing jenenge , banjur nuduhake munggah ing ngisor ngisor kaca pisanan Source . Apa sing bisa aku tambahake kanggo nambah pangakuan sing adhedhasar inisial, utawa paling ora jeneng perusahaan sing diarani kanthi bener?

February 12, 2018
. Sampeyan nyuwun sawetara bab sing nyatakake yen misconceptions umum ing peringkat merek ing panelusuran.

Aku ora ngerteni apa jeneng domain sampeyan. Sing ngandika, Aku bakal nyoba lan nerangake bab paling bisa.

Perkara pisanan sing perlu ngerti yaiku yen situs sing cukup anyar ora bakal diangkat minangka merek ora ketompo kajaba merek sing wis dikenal ing saindenging donya kayata Bayer, IBM, GSK, Google, etc. Iki pancen ora mungkin.

Mbaleni apa sing sampeyan takon.

Sampeyan ngarepake yen situs sampeyan bakal ditemokake nggunakake jeneng domain tanpa TLD, minangka istilah sing ditemokake ing jeneng domain, lan inisial kanggo jeneng merek.

Ana sawetara perkara sing kudu sampeyan mangerteni.

Kaping pisanan, Google bakal ndeleng jeneng domain kanthi telung cara.

  • conto. com
  • conto
  • contone domain

Ana liyane, Nanging, ayo tetep karo iki.

Kapisan, jeneng domain, minangka salah siji saka kunci utama sing digunakake ing indeks search engine (SE). Kabèh, adoh situs sampeyan prihatin, nyedhaki jeneng domain sampeyan. Tombol utama kapindho yaiku URL. Nanging kita bakal nylametake yen kanggo wektu liyane.

Kapindho ora duwe pangertèn. Iku ora soko wong bakal nelusuri. Saliyane iku, ora ana istilah kamus istilah utawa brand (marga saka argumen). Kita bakal bali menyang branding.

Katelu iku istilah. Istilah umum sing umum.

Aja nyathet exampledomain lan domain conto dadi padha. Iki loro kewan beda-beda.

Aku bakal nerangake maneh.

Google minangka semantik basis mesin telusuran. Iku nggunakake teknik n-gram kanggo nemtokake istilah ing senar sing ora duwe wates tembung ing sajrone. Contone, ukara sing duwe ukara watesan sing awake dhewe awake dhewe; Kasalahan utusan (kapitalisasi), spasi, lan tanda baca. Iku prasaja kanggo ngekstrak istilah saka ukara. Kanggo exampledomain Nanging, nggunakake teknik kanggo extract istilah contone lan domain dadi penting kanggo ngerti apa situs iki babagan. Muga-muga.

Ana sawetara kanyatan umum sing bisa dianggep. Salah siji sing kita, minangka manungsa, uga dilatih kanggo ngerti apa sing penting. Jeneng domain, judhul kaca, header, etc. Kita kraos ngerteni iki supaya ora wigati. Minangka manungsa, kita nyoba lan komunikasi kanthi efisien nalika dibutuhake lan kerep nindakake iki kanthi apik. Given that, most domain names describe what the site is about. Nanging ora sengaja.

Nggunakake semantik, Google nyoba kanggo extract makna jeneng domain ing ngarep-arep sing describes situs. Ing kasus paling akeh, iki uga dianggo. Nanging ora sengaja. Contone, evergreenpinegrowersassociation. com (Pendhaftaran apologise yen iki jeneng domain nyata) duwe sawetara istilah sing ana ing; tau, ijo, evergreen, grower, petani, row, lan asosiasi. Ana prabédan penting ing antarané, tau, ijo, lan evergreen uga grower lan petani. Nggunakake ontologi sing basis data struktur sing rada prasaja sing makili kamus, thesaurus, jeneng, pranala fakta, lan liya-liyane. , Google bisa weruh sing petani arupa plural kanggo grower lan sing evergreen lan kawasan rimba pinus sing ana hubungane. Ing kabeh kasus, versi istilah jamak diabaikan supaya petani tiba saka daftar. Uga, amarga evergreen lan kawasan rimba pinus sing ana hubungane, tau lan ijo uga bakal ilang. Istilah sing isih ana diandharake kanthi nggunakake algoritma lan skor sing diwenehake kanggo saben istilah. Minangka istilah sing gegandhengan topik, nilai luwih dhuwur. Kanggo istilah sing ora topikal, nilai luwih murah. Contone evergreen, pinus, lan grower bakal skor dhuwur amarga padha gegandhengan topically. Asosiasi lan baris bakal skor luwih murah. Amarga ana akeh algoritma lan ontologi bebarengan karo riwayat panjang pemakaian istilah, asosiasi istilah bakal skor dhuwur nalika baris istilah ora nggawe kabeh nanging dropped. Iki amarga bisa uga ana asosiasi petani liyane kanggo mbangun hubungan istilah saka lan istilah istilah ora ana hubungane karo evergreen, pinus, tuwuh, lan asosiasi.

Google ora tau nggawe kunci. Google nggunakake pemarkahan semantik kanggo nyoba lan cocog katrangan panelusuran karo isi. Iki, Google gumantung marang nilai semantik. RankBrain, nalika semantik tansah ana kanggo pitakonan telusuran nganti sawetara, njupuk analisis semantik nggolek query lengkap. Pemarkahan semantik saka pitakonan telusuran cocog karo nilai semantik saka isi ing indeks Google. Nalika iki sacara konseptual prasaja, mesin telusur nganggo akeh kalkulus ing proses kasebut. Kanggo situs sing ditemokake adhedhasar syarat ing pitakonan telusuran, skor semantic isi kudu cukup dhuwur kanggo cocog kanggo kedadeyan. Jeneng domain minangka sinyal penting. Nanging, kanggo istilah-istilah panelusuran sing dicocogake karo jeneng domain, isi kudu ndhukung iki utawa ora bakal kelakon.

Sa

Sampeyan bisa nggawe Laman Google kanggo perusahaan sampeyan, (utawa ngakoni kaca pengganti sing wis ana yen ana) lan nambahake pranala menyang kaca kasebut.

Iki misale jek nggedhekake peringkat kaca uga