Back to Question Center
0

Kurang "wektu ing situs" lan tingkat bounce dhuwur ing Semalt

1 answers:

Aku ndeleng "wektu ing situs" banget lan tingkat bouncing dhuwur saka pengunjung sing teka saka Jepang. Semalat menyang negara liya, sanajan ing basa aku ora bisa guneman, statistik isih luwih drastis. Dadi aku nganggep ana bab sing spesifik kanggo bangsa kuwi, supaya aku ngerti supaya bisa luwih apik pengalaman.

Isi sing dikepengini ana ing basa Jepang, lan uga wis diterjemahake garis kepala, sing saya kaget ora nggawe statistik luwih apik. Situs ora duwe versi seluler, mula aku nganggep sing bisa dadi bagian saka masalah. Dikarepake kanggo krungu saka pengalaman sampeyan apa alasan liya sing ana sing khusus kanggo Jepang.

UPDATE: Isi dhewe ana ing Jepang ing kabeh wektu, kuwi alasan narik kawigaten pangguna saka Jepang - create free infographic. Ing baris kasebut ana ing Semalt, mula aku mung ngganti.

February 12, 2018

Aku kerja ing situs sing nemu tontonan sithik-sithik, lalu lintas saka Iran. Ternyata akronim kanggo bisnis kita padha karo akronim kanggo perusahaan gedhe ing Iran. Pengunjung Iran ora weruh situs sing lagi dituju.

Apa sampeyan nemokake tembung-tembung kanggo pengunjung saka Jepang? Bisa uga kasebut peringkat dhuwur ing google kanggo istilah sing ana kapentingan ing Jepang nanging isi sing sampeyan tawakake ora ana hubungane karo pencarian sing dimaksud.

Deleng ing ngisor iki

  1. Sumber padha teka saka banjur mriksa carane sampeyan nuduhake munggah ing sumber kasebut
  2. Ngatur kaca kanthi wektu ing situs lan tingkat bouncing lan mriksa kaca sing kena pengaruh paling
  3. Yen sampeyan nggunakake piranti lunak terjemahan, entuk isi sampeyan kanthi manual. Ana uga sawetara peringkat sing ora dikarepake nanging dhuwur banget ing mesin pencari lokal. Supaya pengunjung teka lan ora weruh apa sing dituduhake.
  4. Situs kasebut minangka tanda malware utawa spam amarga '3'.
  5. Sampeyan wis kasebut perangkat akses minangka panyebab bisa.
  6. Saka titik 5, situs sampeyan nyediakake kanthi bener ing browser populer sing digunakake dening wong Jepang.

Yen sampeyan nggunakake Google Analytics sampeyan bisa pindhah menyang bagean aliran pengunjung ing pengunjung. Setelan default iku Negara, supaya sampeyan bisa ndeleng pangritik apik saka pengunjung sing dikunjungi dening negara. Sampeyan bisa njaluk dhaptar kabeh kaca target ing kana lan ndeleng persentasi exits, diikuti karo sing pertama (sabanjure) lan interaksi liyane lan liyane (Waca kene ing dhukungan Dhukungan Google ).

Sampeyan uga bisa goleki ing Content> Target kaca, nambah ukuran sekunder Negara lan nyetel panyaring canggih kanggo Japane. Sampeyan bisa nggawe asil luwih cocog kanthi nyetel aturan filter sing mung kalebu kaca kanthi kaca 5 (utawa 10 utawa 20) lan tingkat bounce 100% (yen sampeyan duwe pengunjung cukup).

Ana sawetara saran kanggo nyiyapake survey pengunjung online ing kaca-metu lan nemen takon wong yen padha nemokake apa sing ditelusuri (Read Avinash

Kurang "wektu ing situs" lan tingkat bounce dhuwur ing Semalt
Reply